Луческу впевнений, що в першому таймі "Шахтар" міг розгромити "Севілью"

Поділитися
Луческу впевнений, що в першому таймі "Шахтар" міг розгромити "Севілью" Емері вважає, що шанси "Севільї" і "Шахтаря" залишаються рівними © UEFA
Головні тренери "Шахтаря" і "Севільї" поділилися враженнями від минулого матчу у Львові.

"Шахтар" і "Севілья" завершили перший матч 1/2 фіналу Ліги Європи у Львові результативною нічиєю. Іспанці відкрили рахунок, але ще до перерви донеччани двічі засмутили воротаря гостей. Крапку в поєдинку поставив Гамейро, який реалізував пенальті після підкату у штрафному "Шахтаря" від Феррейри - 2:2.

Мірча Луческу у коментарі телеканалу "Футбол 1" розкритикував Факундо Феррейру і зазначив, що в першому таймі команда могла забивати більше голів:

"Почали не дуже добре, допускали помилки в обороні, але після пропущеного м'яча прийшли в себе, забили два м'ячі, і далі продовжували створювати моменти. Після першого тайму рахунок міг бути 5:1. Виходили в хороші контратаки, проте неправильно інтерпретували їх, не було останнього пасу".

"У другому таймі відчувалося, що ми здали фізично, "Севілья" більше контролювала гру. Не дуже добре виглядав Ракицький, і через його зону суперник створив кілька моментів. Що стосується рахунку, він якраз відповідає тому, як протікав другий тайм".

"Шахтар" - команда, яка має великий досвід, але деякі гравці без досвіду. Так атакувати гравця і заробляти пенальті Феррейра не мав права. Рахунок 2:1 був би кращий, а рахунок 2:2 дуже слизький. Можемо лише шкодувати, що не реалізували ті моменти, які у нас були в першому таймі. Після перерви здали фізично і наші атакуючі гравці, які виконали дуже великий об'єм роботи у першому таймі і постійно були в пресингу, здійснили багато відборів. Якщо когось і виділити, то тільки Кучера".

Головний тренер гостей Унаї Емері на прес-конференції підкреслив, що команди знаходяться на одному рівні, а шанси на вихід у фінал залишаються рівними:

"Обидві команди використовували свої моменти, а матч буде складним. Шанси рівні, 50 на 50. Сьогоднішній результат підтверджує рівність двох команд. Що стосується Коноплянки, то ми довіряємо цьому гравцю і впевнені, що він покаже свої найкращі якості в наступних матчах. Я впевнений, що він зможе допомогти команді, в тому числі і в повторному матчі, зробити свій внесок у загальний результат".

"У футболі потрібно і атакувати, і захищатися. Більше того, ми захищаємося не тільки по своїй волі, але й тому, що нам нав'язує таку гру суперник. Ми оборонялися багато, тому що "Шахтар" був активний. Протягом 90 хвилин ми спостерігали і атаки, і захисні дії. Я думаю, що рахунок цілком адекватно відображає дії, які відбувалися на полі".

Читайте також: Коноплянка волів би зустрітися з "Шахтарем" у фіналі

Нагадаємо, поєдинок-відповідь команд пройде в Іспанії 5 травня, а через перебір жовтих карток "гірникам" не допоможе капітан Даріо Срна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі