Луческу вказав на несправедливість у регламенті кваліфікації Ліги чемпіонів для "Динамо"

Поділитися
Луческу вказав на несправедливість у регламенті кваліфікації Ліги чемпіонів для Луческу назвав головні проблеми "Динамо" на тлі війни © Сайт ФК "Динамо Київ"
Тренер киян не розуміє, чому його команда завжди грає перші матчі вдома.

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу дав коментар перед матчем-відповіддю проти австрійського "Штурму" в третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

На ZN.UA буде доступна онлайн-трансляція матчу "Штурм" – "Динамо".

"Буде дуже важко, але не тільки тому, що ми не маємо офіційних матчів, а й тому, що з футболістами немає їхніх сімей, які перебувають в Україні, Румунії, Польщі. Ми повинні грати ці матчі, але також футболісти повинні бачити свої родини і дітей, проводити з ними час, але у них немає такої можливості – це найважче, вони повинні продовжувати грати матчі, тому що це їхня професія, повинні добиватися результатів, адже багато залежить від того, що гравці показуватимуть на футбольному полі.

Ми граємо не на своєму стадіоні без підтримки українських уболівальників. Ми проводимо заняття на тому самому полі, де тренується близько 200 дітей. Але ми маємо посміхатися, адже життя триває", – цитує Луческу прес-служба "Динамо".

Тренер також наголосив на несправедливому регламенті для його підопічних:

"Ми грали з "Фенербахче" перший матч вдома, тепер зі "Штурмом", і якщо пройдемо далі, зіграємо з "Бенфікою" теж удома. Це неправильно, адже суперники мають можливість зіграти на своєму полі 120 хвилин, а у нас такого шансу немає. Це ще одна складність для нас. Справді, 1:0 – це не так багато, "Штурм" може відігратися, але, сподіваюся, до цього не дійде".

Поєдинок відбудеться сьогодні у Граці. Початок – о 21:30. Перша гра у Польщі завершилася перемогою "Динамо" з рахунком 1:0.

Раніше букмекери зробили прогноз на матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів "Штурм" – "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі