Луческу подякував "Шахтарю" і назвав себе "вільним тренером"

Поділитися
Луческу подякував "Шахтарю" і назвав себе "вільним тренером" Луческу залишив "Шахтар" © ФК Шахтер
Румунський фахівець дав свою останню післяматчеву прес-конференцію в якості головного тренера "гірників".

Мірча Луческу прокоментував свій відхід з "Шахтаря". Румунський тренер не став говорити про причини такого рішення, але заявив, що ще не вів переговори щодо роботи з іншими клубами.

"Це була моя остання гра. Домовлялися, що буду коректний до кінця свого контракту, до останньої гри і не буду ні з ким вести жодних переговорів про своє майбутнє. Я не хотів ризикувати виступами команди в трьох турнірах. Починаючи з завтрашнього дня я вільний тренер, який буде шукати новий клуб. До сьогоднішнього дня ніяких переговорів я не вів, нічого не підписував. З завтрашнього дня вже, напевно, буду це робити. Це дозволить "Шахтарю" відразу ж приступити до пошуку нового тренера", - сказав Луческу.

Також румунський фахівець подякував усім, з ким працював у "Шахтарі": "Хочу подякувати всім тим, хто був поряд всі ці роки. Дуже багато людей працювало поруч зі мною, їхній внесок був суттєвим: це і люди, які працюють на футбольних полях, вони робили все, щоб ми тренувалися в хороших умовах, це всі працівники клубу. Вони робили все можливе, щоб наш клуб був на висоті. Хочу подякувати нашим уболівальникам. Я уявляю, як вони зараз страждають, що вони не поруч з нами. Там, де вони знаходяться, думаю, вони радіють нашим успіхам.

"Спасибі всім гравцям, майже 5-6 команд змінилося за ці 12 років, одні приходили, інші йшли. Зараз прийшли молоді футболісти. Багато гравців росли разом з нами і йшли в топ-клуби Європи. Від них часто приходять привітання, вони показали себе справжніми чоловіками. Дякую тим, хто сьогодні виступає за "Шахтар", дякую і тим, хто пішов від нас. Я завжди буду душею поруч з ними і буду стежити за кожним кроком їх кар'єри. Хочу, щоб вони продовжували завойовувати титули. Всіх обіймаю.

Головне - хочу подякувати нашому президенту. Я обіймаю його і дякую за те, що він дозволив мені тут бути тренером і своїм другом. Знаю, як він зараз страждає через те, що не може бути з командою, особливо в моменти таких перемог. Ніколи не перестану говорити "дякую" президенту", - резюмував Луческу.

Читайте також: Представник Луческу підтвердив інтерес до тренера з боку "Галатасарая"

Нагадаємо, Луческу працював у "Шахтарі" з 2004 року. За цей час румунський тренер виграв з "гірниками" 22 трофея. Останнім став Кубок України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі