Луческу незадоволений Шевчуком і чекає атакуючого "Мальме"

Поділитися
Луческу незадоволений Шевчуком і чекає атакуючого "Мальме" Луческу чекає атакуючої гри від суперника © ФК Шахтер
Головний тренер донецького "Шахтаря" прокоментував майбутній матч команди у Лізі чемпіонів.

21 жовтня донецький "Шахтар" проведе матч проти шведського "Мальме" на виїзді в рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів.

За словами Луческу, майбутні два матчі з "Мальме" можуть не тільки визначити команду, яка вийде в Лігу Європи, але також при певних розкладах дозволять продовжити боротьбу за плей-офф Ліги чемпіонів:

"Я так не вважаю. Команда, яка переможе в цих двох поєдинках, зможе навіть думати про вихід з групи. Чому б і ні? Ми програли дві зустрічі не тільки з нашої вини. Допускали дуже великі помилки і арбітри, які судили ці матчі. Той же тип гри ми продемонстрували в останньому поєдинку чемпіонату з "Динамо", але тільки зовсім не помилялися. А завтра зіграємо з хорошим суперником. "Мальме" виглядав дуже організованою командою в матчі з ПСЖ і "Реалом". Ми аналізували ці ігри, вони мені сподобалися. Якщо б "Мальме" був сміливіший, то, напевно, міг би домогтися більшого. В першу чергу, завтра буде матч за третє місце і попадання в Лігу Європи. Але повторюю ще раз: якщо одна з команд виграє обидва матчі, у неї ще будуть шанси поборотися за путівку в плей-офф Ліги чемпіонів. Звичайно, перевага "Реала" і ПСЖ в тому, що вони грають між собою лише в третьому турі, тобто вони не втратили очки в матчах з нами і "Мальме". Подивимося, ще не все закінчено".

Крім того, наставник "гірників" пояснив рішення не взяти на матч захисника В'ячеслава Шевчука:

"Вирішив взяти тих футболістів, в яких будемо мати потребу в матчі з "Мальме". В такій команді, як "Шахтар", гравець, що допускає фатальні помилки, випадає з обойми і потім чекає свого шансу. Ісмаїлі зіграв добре в спарингу з "Коньяспором", тому і провів наступний матч з "Динамо". А Азеведо і Шевчук допустили грубі помилки у протистояннях з "Реалом" і з ПСЖ".

"Не думаю, що завтра "Мальме" буде діяти в такій манері: сідати на своїй половині поля і оборонятися так, як вони діяли проти "Реала" і ПСЖ. І система гри напевно зміниться: буде та система, якою вони користуються в чемпіонаті Швеції – більш атакуюча. Напевно, суперник буде більше думати про напад. У них є достатньо хороші гравці, щоб провести атаки".

Читайте також: "Динамо" - "Челсі": онлайн-трансляція матчу

Нагадаємо, що після перших двох турів "Шахтар" і "Мальме" поки так і не заробили жодного очка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі