Луческу і наставник АЗ дали останні коментарі перед матчем Ліги чемпіонів

Поділитися
Луческу і наставник АЗ дали останні коментарі перед матчем Ліги чемпіонів Команди розпочнуть свої виступи в ЛЧ © ФК Динамо
Поєдинок пройде сьогодні.

Наставники київського "Динамо" і нідерландського АЗ Мірча Луческу і Арне Слот дали останні коментарі перед матчем третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Ми знаємо добре їх гравців. Знаємо весь склад АЗ, дивилися їх. Багато талановитої молоді, яка виросла в цьому клубі. Вони давно грають разом. Дивимося і на слабкі сторони, які повинні використовувати в матчі.

У нас теж молода команда. Команда, яка будується. Теж багато молодих гравців. Теж в плані створення зараз. Не всі гравці зможуть брати участь. Є травмовані, про яких ви вже знаєте. Плюс ще ті гравці, які розійшлися по збірним і, на жаль, не грали. Вони пропускали наш тренувальний процес. В цьому плані є проблеми", - наводить слова Луческу Tribuna.com.

На ZN.UA можна буде подивитися відео онлайн-трансляцію матчу Динамо - АЗ.

"Все одно, важко назвати фаворита в нашій парі. "Динамо" і АЗ не часто грають один проти одного. Матч триває 90 хвилин, за цей час ситуація на полі може змінитися, на результат може вплинути багато обставин. Всеж таки шанси рівні - 50 на 50.

Ми непогано граємо в нападі, де у нас вистачає креативних гравців. Ми можемо домінувати на полі впродовж усієї гри. Втім, ми знаємо, що "Динамо" дуже сильно діє на контратаках. Тому ми повинні знайти певний баланс", - наводить слова Слота прес-служба "Динамо".

Матч "Динамо" - АЗ відбудеться сьогодні, 15 вересня, в Києві. Початок зустрічі - о 20:00.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч "Динамо" - АЗ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі