Луческу буде жити на базі "Динамо" через поведінку ультрас - ЗМІ

Поділитися
Луческу буде жити на базі Луческу очолив "Динамо" у липні © ФК Динамо
Румун побоюється жити в Києві.

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу буде жити на клубній базі київського клубу в Конча-Заспі, повідомляє Tribuna.com, посилаючись на Ziare.

За інформацією джерела, таке рішення румунського фахівця пов'язано з побоюваннями через проблеми з ультрас київського клубу.

Нагадаємо, 23 липня київське "Динамо" оголосило про призначення багаторічного головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу на пост наставника команди. Контракт був підписаний на 2 роки з опцією продовження на рік.

27 липня румунські ЗМІ повідомили про те, що Луческу більше не є головним тренером київського "Динамо". Потім президент клубу Ігор Суркіс заявив, що румунський фахівець залишається.

Фанати київського клубу висловилися проти призначення румуна і продовжують проводити акції, які спрямовані проти Луческу.

З румунським фахівцем "Динамо" вже встигло завоювати перший трофей, в матчі за Суперкубок України обігравши донецький "Шахтар" (3:1).

Раніше повідомлялося про те, що база "Динамо" буде реконструйована на вимогу Луческу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі