Лубківський: Київ перестав бути найбільш проблемним містом у підготовці до Євро-2012

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Київ, де пройде фінальний матч чемпіонату Євро-2012, довгий час залишався найбільш проблемним серед українських міст у підготовці до заходу. Однак тепер ситуація змінилася.

Про це в інтерв'ю ZN.UA заявив директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

«Слава Богу, ситуація змінилася. І мені здається, що сьогодні з боку міської влади - і глави КМДА Попова, і його зама Голубченка - є повне розуміння всіх нагальних проблем, де найголовніша - це НСК «Олімпійський». Київ - єдине місто, де стадіон втиснутий у центрі мегаполісу між будинками, тому організація руху великих мас людей вимагає додаткових зусиль і окремого планування», - відзначив директор з Євро-2012.
Що стосується розміщення, то, за його словами, для цільових груп УЄФА необхідно 7300 номерів, тоді як на сьогодні є близько 6200. «Проте з урахуванням готелів, які наразі споруджуються, думаю, що можна вийти навіть на профіцит. Ще одне серйозне питання: організація автобусних перевезень людей за маршрутом Київ-Бориспіль. Поки стабільного циркулювання автобусів немає. Але робота йде », - додав М. Лубківський.
Він також підкреслив, що якщо центр міста буде перекриватися в період матчів, то обов'язково будуть розроблені об'їзні маршрути, про які водіїв завчасно попередять.
Докладніше читайте у свіжому випуску «Дзеркала тижня. Україна» в інтерв'ю Андрія Капустіна з Маркіяном Лубківським.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі