Лондонський «Тоттенхем» заборонив на своєму стадіоні вувузели

Поділитися
Керівництво лондонського «Тоттенхему» першим із клубів англійської Прем'єр-ліги заборонило використання шумових дудок, більш відомих як вувузели, під час матчів на домашній арені «Уайт Харт Лейн».
Керівництво лондонського «Тоттенхему» першим із клубів англійської Прем'єр-ліги заборонило використання шумових дудок, більш відомих як вувузели, під час матчів на домашній арені «Уайт Харт Лейн».Про це йдеться у заяві клубу, яку було оприлюднено у понеділок, 19 липня. У ньому повідомляється, що керівництво "шпор", провівши попередні консультації з поліцією, визнало, що використання вувузел може стати серйозною причиною занепокоєння за громадський порядок і вплинути на сприйняття глядачами оголошень диктора. «Ми дуже пишаємося тією фантастичною атмосферою, яку створюють наші вболівальники на «Уайт Харт Лейн», і ми хочемо, щоб вона залишилася незмінною наступного сезону», - вказується у заяві. Вувузели отримали широку популярність під час Чемпіонату світу з футболу у ПАР. Використання цих галасливих дудок викликало несхвалення як уболівальників на стадіонах, так і телеглядачів. Вувузели на своєму стадіоні раніше вже заборонив англійський клуб «Саутгемптон» і празька «Спарта». Використовувати ці дудки не можна на матчах чемпіонату і Кубка Австрії. Окрім того, вувузели потрапили під заборону під час проведення найпрестижного тенісного турніру - «Уїмблдону», на всіх офіційних змаганнях з крикету і Кубка світу із регбі.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі