Ломаченко запропонував Уолтерсу 300 тисяч доларів за свою поразку

Поділитися
Ломаченко запропонував Уолтерсу 300 тисяч доларів за свою поразку Ломаченко готовий ризикнути власними грошима © sport.bigmir.net
Українець робить все, щоб отримати згоду на поєдинок від ямайського боксера.

Чемпіон світу в напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко готовий ризикнути на 300 тисяч доларів з власної кишені, щоб Ніколас Уолтерс вийшов проти нього на ринг.

Ломаченко звернувся до потенційного суперника на своїй сторінці в Twitter:

"Тобі не вистачає грошей? Давай битися, а в разі твоєї перемоги я з власної кишені заплачу тобі 300 тисяч доларів. Нехай промоутери включать цю умову в наш контракт".

Раніше глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум повідомив про вимогу Уолтерса виплатити йому у якості гонорару мільйон доларів, через що сторони досі не можуть домовитися. Орієнтовно поєдинок запланований на 11 червня в Нью-Йорку.

Нагадаємо, що в своєму останньому поєдинку, який відбувся в листопаді минулого року в США, 28-річний Ломаченко нокаутував мексиканця Ромуло Коасіча. Усього в активі українця п'ять перемог при одній поразці. При цьому Уолтерс здобув 26 перемог (21 - нокаутом) і лише одного разу поєдинок ямайця завершився нічийним результатом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі