Ломаченко запропонував Лінаресу спір на 100 тисяч доларів

Поділитися
Ломаченко запропонував Лінаресу спір на 100 тисяч доларів Ломаченко готовий поставити будь-які гроші на свою перемогу © BoxingScene
Український боксер не сумнівається у своїй перемозі.

Український чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) відповів на гучні заяви чемпіона WBA у легкій вазі Хорхе Лінареса (44-3, 27 КО), запропонувавши венесуельцеві парі.

Лінарес заявив, що гарантує перемогу, тому вболівальники можуть ставити на його успіх навіть власні будинки, на що українець вирішив відповісти.

"Багато людей можуть залишитися бездомними. Якщо він такий впевнений, то я пропоную парі - нехай поставить сам на себе 100 тисяч доларів, а я поставлю на себе. Хто переможе, той забере 200 тисяч.

Я можу поставити і 200-300 тисяч, але у нього велика команда і частина гонорару піде не на його рахунок. Я боюся його розорити. Я готовий і на всі гроші зіграти, але сумніваюся, що він на це піде", - заявив Василь в коментарі YouTube-каналу ESNEWS.

Бій Василя Ломаченка проти Хорхе Лінареса відбудеться 12 травня в Нью-Йорку. На кону поєдинку стоятиме пояс чемпіона WBA у легкій вазі.

Раніше був представлений промо-ролик до бою Ломаченко - Лінарес.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі