Ломаченко покинув Україну та прилетів до США для підготовки до наступного бою

Поділитися
Ломаченко покинув Україну та прилетів до США для підготовки до наступного бою Ломаченко вже прилетів до США © Boxingscene
Колишній чемпіон відновить кар'єру.

Ексчемпіон світу у трьох дивізіонах Василь Ломаченко (16-2, 11 КО) покинув територію України та вже прилетів до США для підготовки до наступного бою, повідомляє Boxingscene.

Українець розпочне тренувальний табір у Південній Каліфорнії. Раніше повідомлялося про те, що Ломаченко може провести свій наступний бій 22 жовтня, але ім'я його суперника наразі не уточнюється.

"Щодня я молюся за Україну, за народ і припинення війни. Я повернувся до України, коли йшов другий день війни. Твоя свідомість змінюється, бо ти бачиш інше життя. Це дуже погано. Цього дуже погано для всього світу.

Я готувався до цього моменту, мені потрібний цей шанс. Мені потрібний цей бій за звання абсолютного чемпіона світу", – сказав Ломаченко.

(фото – Boxingscene)

Нагадаємо, Василь Ломаченко після початку повномасштабного військового вторгнення Росії вступив у тероборону Білгород-Дністровського на Одещині. Український боксер не залишав країну та відмовився від бою за звання абсолютного чемпіона світу з австралійцем Джорджем Камбососом-молодшим.

Раніше український ексчемпіон світу розкритикував Ломаченка через мовчання про війну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі