Ломаченко та Коммі дали останні коментарі перед боєм

Поділитися
Ломаченко та Коммі дали останні коментарі перед боєм Бій пройде завтра вранці © Boxingscene
Боксери налаштовані рішуче.

Український боксер Василь Ломаченко (15-2, 11 КО) та гонець Річард Коммі (30-3-0, 27 KO) дали останні коментарі перед боєм.

"Я не знаю, як виглядатиму в цьому поєдинку. Можу пообіцяти, що покажу все, що в моїх силах. Я виконаю те, над чим працюю на тренуваннях і чому мене вчить батько. Все залежить від мого здоров'я. Головне - залишатися здоровим. ходу бою. Якщо ви здорові на всі 100 відсотків, ви можете проявити себе якнайкраще. Якщо ви не готові до 12 раундів, то вони не будуть хорошими", - сказав Ломаченко.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію бою Ломаченко - Коммі.

"Я дуже схвильований. Це великий бій. Ломаченко перемагали двічі, але він має гарні навички. Втім, я відчуваю, що можу зробити все, що необхідно для перемоги. Він програвав двічі, а у мене три поразки, так що це відмінне протистояння, у якому може статися що завгодно. Ломаченко – чудовий боєць, і я з нетерпінням чекаю на поєдинок", - сказав Коммі.

Поєдинок пройде 12 грудня вранці за київським часом у Нью-Йорку на знаменитій арені "Медісон Сквер Гарден". На коні протистояння немає титулів чемпіона світу.

Нагадаємо, у червні Ломаченко технічним нокаутом здобув перемогу над японцем Масайоші Накатані та зумів перекрити поразку від Теофімо Лопеса.

Коммі минулого разу виходив на ринг у лютому та нокаутував Джексона Марінеса у шостому раунді.

Раніше повідомлялося про те, що Ломаченко та Коммі провели дуель поглядів перед боєм у Нью-Йорку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі