Ломаченко проведе свій п'ятий бій в рамках боксерського вечора Пак'яо - Мейвезер

Поділитися
Ломаченко проведе свій п'ятий бій в рамках боксерського вечора Пак'яо - Мейвезер Василь Ломаченко зустрінеться з Гамалиером Родрігесом © toprank.com
Український чемпіон в напівлегкій вазі зустрінеться з обов'язковим претендентом на титул WBO пуерторіканцем Гамалиером Родрігесом.

Український боксер Василь Ломаченко, як і очікувалося, проведе ще один бій в андеркарті великого Менні Пак'яо. Повідомляється, що 2 травня 2015 року у Лас-Вегасі (США) в рамках боксерського вечора і суперпоединка між Пакьяо і американцем Флойдом Мэйуэзером Ломаченко зустрінеться з обов'язковим претендентом на титул WBO пуерторіканцем Гамалиером Родрігесом.

Український боксер володіє цим поясом в напівлегкій вазі, і вже одного разу захистив його в поєдинку проти тайця Чонлатарина Пирийяпиньо 23 листопада минулого року.

Спочатку в суперники українцеві сватали екс-чемпіона Симпиве Ветьеку, який в підсумку відмовився від наданого шансу. 28-річний Гамалиер Родрігес не став йти по стопах вибагливого південноафриканця і практично без роздумів погодився на такий бій.

Додамо, що Родрігес на рік старше Ломаченко, почав свою кар'єру на профірингу в 20 років. За цей час він провів 30 поєдинків, у двох з яких зазнав поразки, а 2 завершила внічию.

Читайте також: Одкровення найбагатшого спортсмена світу можуть коштувати йому кар'єри

Суперпротистояння Менні Пак'яо - Флойд Мейвезер поб'є кілька рекордів: зокрема, на його кону стоїть рекордний призовий фонд - 250 мільйонів доларів. Боксери розподілили гонорари в співвідношенні 40 на 60. Також суттєві доходи вони одержать від реклами і трансляцій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі