Ломаченко переможе Лопеса завдяки досвіду - тренер

Поділитися
Ломаченко переможе Лопеса завдяки досвіду - тренер Ломаченко поки не отримав дату наступного бою © lomachenko.com
Жоель Діас зробив прогноз на поєдинок українця.

Відомий тренер Жоель Діас вважає, що Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) повинен здобути перемогу в наступному поєдинку проти Теофімо Лопеса (15-0, 12 КО).

"Я думаю, що поки ще не настав той час бою. Лопесу потрібно було ще трохи часу, щоб люди дізналися, хто він насправді. Ну і чому це так важливо, тому що, не подумайте, що я не поважаю Ломаченка, він один з найкращих боксерів, але не думаю, що він продасть pey-per-view. Не пригадую, щоб він викликав фурор тільки своєю персоною. Саме тому йому потрібен Лопес – відомий хлопець, молодий, сильний, що рухається, розумний. Просто думаю, що Теофімо потрібно було стати ще відомішим перед цим боєм.

Якщо Лопес переможе Ломаченка, то, безумовно, заслуговує на потрапляння до рейтингу Р4Р. Василь зараз найкращий у світі. Я думаю, що він переможе. Але не тому, що він набагато кращий, а тому, що досвідченіший. Лопес - молодий, йому потрібно більше досвіду. Він гарний, класний боксер, але ще сируватий.

Зараз у Ломаченко достатньо досвіду для того, щоб перемогти Лопеса", - заявив Діас.

Нагадаємо, 15 грудня Лопес став чемпіоном світу за версією IBF у легкій вазі, нокаутувавши у другому раунді попереднього володаря поясу з Гани Річарда Коммі (29-3-0, 26 КО).

В останньому своєму поєдинку 31 серпня Ломаченко здобув перемогу в Лондоні над британцем Люком Кемпбеллом рішенням суддів і завоював вакантний титул WBC.

Раніше повідомлялося про те, що потенційний суперник Ломаченка здобув видовищну перемогу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі