Ломаченко може повернутися в ринг в жовтні або листопаді

Поділитися
Ломаченко може повернутися в ринг в жовтні або листопаді Ломаченко готовий провести бій восени © BoxingScene
Українець продовжує відновлення після травми.

Промоутер Боб Арум розповів, що Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) може повернутися на ринг після травми раніше попереднього терміну. За словами промоутера, Ломаченко почав використовувати прооперовану руку вже на наступний день після хірургічного втручання. Її не можна навантажувати близько трьох тижнів, але Василь вже почав реабілітацію. Українець випив знеболювальне і відправився в Україну, де знаходиться і зараз.

"Він хотів провести бій в серпні після операції, але я заборонив йому. Ми плануємо бій на жовтень-листопад", – сказав Арум.

Нагадаємо, після перемоги над Хорхе Лінаресом (44-5, 27 КО) українець став чемпіоном світу в трьох вагових категоріях, завоювавши пояса за версією WBA і The Ring в легкій вазі.

Поєдинок українця з Лінаресом відбувся 12 травня в американському Нью-Йорку. Ломаченко у шостому раунді побував у нокдауні, але зумів повернутися в бій і відправити венесуельця в нокаут вже у десятій трихвилинці. Це був дебют Василя в легкій вазі.

Спочатку планувалося, що український легковаговик буде боксувати 25 серпня, але із-за травми дату потенційного поєдинку довелося перенести. За чутками, суперником Василя може стати володар титулу WBO в легкій вазі мексиканець Раймундо Бельтран (35-7-1, 21 КО).

Раніше повідомлялося про те, що Василь Ломаченко зустрівся зі Сталлоне.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі