Ломаченко буде відправлений у нокаут, якщо відбудеться реванш - Лопес-старший

Поділитися
Ломаченко буде відправлений у нокаут, якщо відбудеться реванш - Лопес-старший Ломаченко програв Лопесу в жовтні © Boxingscene
Батько Теофімо Лопеса зазначив, що українець більше не є пріоритетною ціллю для чемпіона світу.

Батько і тренер абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Теофімо Лопеса (16-0, 12 КО) Теофімо Лопес-старший упевнений, що його син ще більш впевнено переможе українця Василя Ломаченка (14-2, 10 КО), якщо другий бій відбудеться.

"Якщо ми знову поб'ємося з Ломой, то зробимо крок назад. Ми вже зробили те, що повинні були зробити. Послухайте, якщо у нас буде ще один бій з Ломаченком, то ми відправимо його в нокаут, оскільки в цей раз він піде вперед, і мій син його зламає.

Ви бачили, що Теофімо зробив з ним в 12-му раунді. Мій син міг зробити це в 8-м або 9-му раунді, але він вирішив цього не робити. Мені мало не довелося його душити, щоб він включив обороти, оскільки мій син зберігав близько 20 відсотків від того, що у нього є.

Я сказав йому: "Ти більше не повинен стримуватися. Це останній раунд, цей чувак у тебе в руках". Теофімо вийшов туди, і ви бачили, як він виступив ", - цитує Лопеса-старшого Tribuna.com.

Нагадаємо, в першому бою 17 жовтня 2020 Лопес переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів і став абсолютним чемпіоном світу.

Раніше повідомлялося про те, що бій Ломаченко - Лопес визнано поєдинком року з найнесподіванішим результатом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі