"Ліверпуль" не зумів обіграти "Базель" і припинив виступи в Лізі Чемпіонів

Поділитися
"Ліверпуль" не зумів обіграти "Базель" і припинив виступи в Лізі Чемпіонів "Базель" не пустив "Ліверпуль" в плей-офф Ліги Чемпіонів © facebook.com/fcbasel1893
Володар головного трофею європейського футболу в сезоні-2004/05 в нинішньому розіграші Ліги Чемпіонів здобув лише одну перемогу.

Футбольна Англія позбулася першого свого представника в Лізі Чемпіонів у сезоні-2014/15. "Ліверпуль" посів третє місце в групі В, відправившись до плей-офф Ліги Європи.

Останній шанс "червоні" втратили в поєдинку 6-го туру проти швейцарського "Базеля" - на гол Фабіана Фрайа на 25-й хвилині господарі стадіону "Енфілд" зуміли відповісти лише одним влучним пострілом зі штрафного відзначився Стівен Джеррард.

"Ліверпуль" набрав лише 5 очок після 6 матчів, тоді як у "Базеля" на два більше. Перше ж місце з 18 заліковими пунктами зайняв "Реал", замкнув таблицю квартету - болгарський "Лудогорец" з 3 балами.

"Ліверпуль" (Англія) - "Базель" (Швейцарія) - 1:1 (0:1)

Голи: Фрай, 25 (0:1). Джеррард, 82 (1:1).

"Ліверпуль": Міньоле, Джонсон, Шкртел, Ловрен, Хосе Енріке (Альберто Морено, 46), Аллен, Джеррард, Хендерсон, Лукас (Коутинью, 74), Стерлінг, Ламберт (Маркович, 46).

"Базель": Вацлік, Шер, Сухі, Сафарі, Джака, Ель-Ненні (Діас, 83), Фрай, Дзуффи (Самуель, 88), Гаши, Гонсалес, Штреллер (Эмболо, 74).

Попередження: Лукас, 47. Ловрен, 66. Альберто Морено, 77. Шер, 80.

Видалити: Маркович, 60.

Суддя: Кайперс (Голландія).

9 грудня. Ліверпуль. Стадіон "Енфілд Роуд".

Таким чином, в плей-офф Ліги Чемпіонів буде представлено не більше трьох англійських команди - "Арсенал" і "Челсі" достроково забезпечили собі вихід в 1/8 фіналу, ще на одну путівку претендує "Манчестер Сіті".

14 грудня "Ліверпулю" доведеться зіграти важливий матч у рамках Прем'єр-ліги Англії - протистояти "червоним" буде "Манчестер Юнайтед", який напередодні обіграв "Саутгемптон" 2:1 на виїзді і вперше за 49 турів чемпіонату вийшов на третє місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі