Лінаресу потрібен реванш з Ломаченком

Поділитися
Лінаресу потрібен реванш з Ломаченком Ломаченко переміг нокаутом Лінареса © BoxingScene
Черговий повержений боксер виявив бажання провести реванш з українцем.

Екс-чемпіон світу в трьох вагових категоріях венесуелець Хорхе Лінарес (44-4, 27 КО) хотів би знову вийти в ринг проти володаря поясу WBA Василя Ломаченка (11-1, 9 КО) і повернути свій титул. Боксер продовжує заперечувати, що здався в цьому бою і хоче реваншу і також зазначив, що цей бій дечому його навчив. Слова венесуельця наводить видання ESPN Deportes.

"Піднявся, бажаючи продовжити бій, тому що до його кінця залишалося ще 2 раунду, але рефері зупинив поєдинок. Хочу реваншу проти Ломаченка через якийсь час. Я залишаюся воїном, і мені ще багато чого потрібно довести. Хорхе Лінарес ще довго буде битися".

"Після бою отримав конструктивну критику, що я мало працював по нижній частині корпусу Ломаченка. З самого початку поєдинку знав, що він така ж людина, як і все, а тому його можна відправити на підлогу, що я і зробив у шостому раунді. Ломаченко – боксер, якого можна перемагати".

Нагадаємо, після перемоги над Хорхе Лінаресом (44-5, 27 КО) українець став чемпіоном світу в трьох вагових категоріях, завоювавши пояса за версією WBA і The Ring в легкій вазі.

Поєдинок українця з Лінаресом відбувся 12 травня в американському Нью-Йорку. Ломаченко у шостому раунді побував у нокдауні, але зумів повернутися в бій і відправити венесуельця в нокаут вже у десятій трихвилинці. Це був дебют Василя в легкій вазі.

Раніше повідомлялося про те, що Василь Ломаченко продовжить кар'єру в легкій ваговій категорії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі