Ліга Європи: «Карпати» вийшли у третій раунд кваліфікації

Поділитися
У четвер, 22 липня, відбувся поєдинок у відповідь другого відбіркового раунду Ліги Європи, у якому львівські «Карпати» приймали ісландський «Рейк'явік». Українці після впевненої перемоги на виїзді (3:0) не без зусиль обіграли суперника, і вийшли до наступної стадії турніру.
У четвер, 22 липня, відбувся поєдинок у відповідь другого відбіркового раунду Ліги Європи, у якому львівські «Карпати» приймали ісландський «Рейк'явік». Українці після впевненої перемоги на виїзді (3:0) не без зусиль обіграли суперника, і вийшли до наступної стадії турніру. «Карпати» першими відкрили рахунок у матчі - вже на другій хвилині зустрічі голом відзначився Сергій Зеньов. Подвоїли перевагу гравців львівського клубу у середині тайму. Після подачі з кутового м'яч до сітки воріт «Рейк'явіка» головою скерував Артем Федецький. Проте у другій половині зустрічі форвард ісландців К'яртан Фіннбогассон за короткий проміжок часу зміг відквитати два м'ячі. Він відзначився на 62-й і 64-й хвилинах. Тим не менше, «Карпати» змогли вирвати перемогу у цьому поєдинку. На 69-й хвилині голом відзначився новачок львівського клубу Борис Баранець. У третьому раунді кваліфікації Ліги Європи львівський клуб зіграє з грузинським «Зестафоні», який за сумою двох матчів обіграв словацьку «Дуклу». Незважаючи на перемогу, тренер «Карпат» Олег Кононов залишився незадоволеним грою своїх підопічних. «У зв'язку з насиченістю матчів ми виставили змішаний склад, де дали шанс проявити себе новачкам. Вся команда недопрацювала - окремих гравців звинувачувати не буду», - сказав він. Наступного суперника своєї команди в Лізі Європи, грузинського «Зестофані», Олег Кононов назвав «хорошою і технічною командою серйозного рівня з награним складом». За підсумками четверга визначився суперник у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи ще одного українського клубу - «Дніпра». Дніпряни зіграють із сербським клубом «Спартак» із Златібора.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі