Ліга Чемпіонів: "Шахтар" зумів переграти "Арсенал"

Поділитися
У середу, 3 листопада, відбулися матчі другого дня четвертого туру групового етапу Ліги Чемпіонів. Донецький «Шахтар» на своєму полі зумів переграти лондонський «Арсенал».

У середу, 3 листопада, відбулися матчі другого дня четвертого туру групового етапу Ліги Чемпіонів. Донецький «Шахтар» на своєму полі зумів переграти лондонський «Арсенал».

Матч розпочався з чудової демонстрації класу англійського футболу. Вже на 10-й хвилині Тео Уолкотт зумів зі своєї половини поля втекти від Олексія Гая й ударом у дальній кут переграв голкіпера «Шахтаря».

Здавалося, що гірники знову замкнуться й гра буде зіграна на користь гостей, але де там. Донецький клуб швидко зібрався й не просто відігрався до свистка на перерву, але й вирвав перевагу.

На 28-й хвилині Дмитро Чигринський головою завершив подачу Жадсона зі штрафного й рахунок став 1:1. На 45-й хвилині Даріо Срна скористався помилкою захисника «Арсеналу» й пройшов до штрафного. Далі гірник викотив під удар Едуардо, якому залишилося лише технічно замкнути передачу - 2:1.

Другий тайм більшість експертів «залишили» за донецьким клубом, який не просто не дав можливості англійському клубу відігратися, але й мав безліч моментів, щоб збільшити відрив.

Фінальний рахунок - 2:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі