Ліга Чемпіонів: "Шахтар" упевнено перемагає "Брагу"

Поділитися
© football.ua
У вівторок, 28 вересня, відбулися перші матчі другого туру групового етапу Ліги Чемпіонів. Донецький «Шахтар» розгромив португальську «Брагу», нідерландський «Аякс» зіграв унічию з італійським «Міланом».

У вівторок, 28 вересня, відбулися перші матчі другого туру групового етапу Ліги Чемпіонів. Донецький «Шахтар» розгромив португальську «Брагу», нідерландський «Аякс» зіграв унічию з італійським «Міланом».

Матч між «Шахтарем» і «Брагою» починався мляво й на досить низьких швидкостях. Незважаючи на це команди все ж обмінювалися гострими моментами й, треба визнати, більше шансів відкрити рахунок мала португальська команда.

Так, на 28-й хвилині Леандро Саліно раптово пробив майже з центру поля по воротах Андрія Пятова й голкіпер ледве витягнув цей м'яч. На 43-й хвилині тільки промах Саліно по м'ячу врятував гірників від пропущеного м'яча - до воріт Пятова було не більше п'яти метрів. На перерву команди пішли з нулями на табло.

У другому таймі гра дещо змінилася. Зав'язалася досить серйозна боротьба, хоча у відкритий футбол команди так грати й не почали.

Переломний момент зустрічі настав на 57-й хвилині. Луїс Адріано отримав м'яч у штрафній і точно пробив по воротах. Воротар Феліпе не зумів узяти цей м `яч.

На 62-й хвилині «Брага» зобов'язана була відігратися, але їй забракувало точності. До того ж, чудово показав себе на полі воротар гірників Андрій Пятов, який взяв усі м'ячі, що йшли до створу воріт.

На 72-й хвилині Луїс Адріано зробив дубль, зумівши обіграти захисника й точно пробити в ближній кут. Феліпе знову нічого не зміг протиставити українському футболісту.

Після другого гола португальський клуб різко зменшив темп і, згідно із заявами оглядачів, «повністю здав гру».

Проте гру не закінчив донецький клуб. На 91-й хвилині Вілліан Боргес да Сілва зробив фінальний подарунок для своєї команди - заробив пенальті, яке спокійно реалізував Дуглас Коста.

Фінальний свисток зафіксував рахунок 0:3 на користь «Шахтаря».

У цей же день зіграла свій матч і команда, що обіграла київське «Динамо», - нідерландський «Аякс». У матчі з італійським «Міланом» він зумів утримати результативну нічию. Всі голи було забито в першому таймі: Ель Хамдауі («Аякс») на 23-й хвилині й Златан Ібрагімович («Мілан») на 37-й

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі