Ліга Чемпіонів: «Динамо» впевнено обіграло «Гент»

Поділитися
У середу, 4 серпня, київське «Динамо» на виїзді відіграло матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів проти бельгійського клубу «Гент». Українці без проблем обіграли суперників з рахунком 3:1.
У середу, 4 серпня, київське «Динамо» на виїзді відіграло матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів проти бельгійського клубу «Гент». Українці без проблем обіграли суперників з рахунком 3:1. Таким чином, підопічні Валерія Газзаєва за сумою двох матчів перемогли віце-чемпіона Бельгії з рахунком 6:1 і пройшли до наступного раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів. Перший тайм у відповідь поєдинку не ряснів гольовими моментами, шанси відзначитися були тільки у футболістів київського клубу. Так, на 14-й хвилині поєдинку після швидкої контратаки Денис Гармаш з вигідної позиції з лінії штрафного пробив повз ворота. А на 32-й хвилині зустрічі він реалізував другий свій момент. Андрій Шевченко видав на Гармаша хороший пас і той, увійшовши до штрафного пробив повз Бояна Йоргачевіча, який вискочив з воріт. Другий м'яч «Динамо» забило вже після перерви. Після ефектної багатоходівки м'яч у ворота «Гента» скерував Артем Мілевський. Потім кияни мали ще кілька моментів збільшити свою перевагу, проте у завершальній стадії атаки точність підвела Андрія Шевченка і вийшов на заміну Роман Зозуля. У той же час «Гент» використовував чи не єдиний свій шанс у поєдинку. Після подачі зі штрафного м'яч у ворота Дениса Бойка головою скерував Еліман Кулібаєв. Проте до кінця фінального поєдинку «Динамо» все ж таки змогло забити ще один м'яч. Відзначився Олег Гусєв, , який вийшов на заміну після тривалої перерви через травму. Він вийшов один на один з Йоргачевічем після хорошого пасу Андрія Шевченка. Валерій Газзаєв похвалив своїх підопічних після поєдинку. «Ми очікували саме такої гри. Знали, що "Гент" розпочне її дуже активно, буде пресингувати. Але в перші хвилини наш суперник, в, основному, показував лише навал. Потім все стало на свої місця. Рахунок і гра говорять самі за себе. За весь матч наша оборона допустила, мабуть, одну помилку, коли Кулібаєв забив м'яч. А так, загалом, команда зіграла чудово», - сказав він. Що стосується вимушеної заміни Маграо, який пішов з поля ще до кінця першого тайму, то Газзаєв поки не зміг сказати нічого конкретного. «Все стане ясно після обстеження. Але, думаю, там є пошкодження. Все-таки він відчув колючий біль у задній поверхні стегна. Якщо найгірші побоювання підтвердяться, то це буде для нас, безумовно, великою втратою», - відзначив тренер. До наступного раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів окрім «Динамо» також пробилися, російський «Зеніт», голландський «Аякс», молдавський «Шериф», норвезький «Русенборг», португальська «Брага», австрійський «Ред Булл» та чеська «Спарта». На цій стадії турніру також зіграють швейцарський «Базель», сербський «Партизан», данський «Копенгаген» і словацька «Жиліна». Суперник київського «Динамо» стане відомий після жеребкування, яке пройде у п'ятницю, 6 серпня.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі