Ліга Європи: Сачко сподівається на реванш, а Вернидуб побоюється настрою суперника

Поділитися
Ліга Європи: Сачко сподівається на реванш, а Вернидуб побоюється настрою суперника Сачко обіцяє, що супернику завтра буде важко © ФК Ворскла
"Ворскла" і "Зоря" 6 серпня проведуть в Україні матчі Ліги Європи.

Третій кваліфікаційний раунд Ліги Європи для українських клубів продовжиться завтра, 6 серпня. "Зоря" на стадіоні "Динамо" в Києві прийме "Шарлеруа", а "Ворскла" у Полтаві зіграє з "Жиліною".

Перші матчі наші команди провели по-різному: "Ворскла" програла (0:2), а "Зоря" навпаки здобула виїзну перемогу (2:0). Так що і завдання перед ними стоять різні: відповідно взяти реванш і утримати здобуту перевагу.

Головний тренер полтавського клубу Василь Сачко напередодні гри підкреслив, що у його підопічних немає думок про те, що протистояння вже програно. "Виходить так, що ми дали супернику фору. Завтра будемо намагатися це виправити. Ми нікого не боїмося, але не будемо робити гучних заяв. Мені дуже неприємно за перший тайм гри у Словаччині. У другому зібралися і грали по-іншому. Те, що ми завтра будемо старатися - ми можемо вам гарантувати. Настрій у нас і у всієї команди бойовий. Ми знаємо, як з ними грати, але, в першу чергу, саме ми повинні зіграти по-іншому. Не те що розмов, навіть думок таких немає, що ми вже програли! Ми знаємо, що буде важко, але я гарантую те, що і "Жиліні" буде завтра дуже важко", - наводить слова Сачка прес-служба "Ворскли".

А головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб впевнений, що луганчани, незважаючи на позитивний результат у першій грі, ще далекі від виходу до наступного етапу, адже суперник приїде в Київ у бойовому настрої. "Той результат, який ми показали, ще ні про що не говорить, адже є гра у відповідь. Впевнений, що "Шарлеруа" приїде в Україну з бойовим настроєм, щоб зробити неможливе. А ми постараємося зробити все, що від нас залежить та порадувати глядачів грою і результатом", - сказав Вернидуб в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Додамо, що поєдинок "Ворскла" - "Жиліна" розпочнеться о 20.00, а матч "Зоря" - "Шарлеруа" - о 21.00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі