Ліга Європи: букмекери не вірять у "Зорю" і "Ворсклу"

Поділитися
Ліга Європи: букмекери не вірять у "Зорю" і "Ворсклу" "Ворскла" прибула до Словаччини сьогодні © ФК Ворскла
30 липня два українських клуби стартують у кваліфікації другого за значимістю європейського клубного турніру.

У четвер, 30 липня, "Зоря" і "Ворскла" проведуть перші матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Луганчани відправилися в Бельгію, де зіграють з "Шарлеруа", а полтавчани в Словаччині битимуться з "Жиліною".

Букмекери в перших матчах українських команд віддають перевагу господарям поля. Так, коефіцієнт на перемогу "Шарлеруа" - 2,05, на нічию - 3,20, тоді як найменш вірогідною вважається перемога "Зорі" - 3,75. Майже такий же розклад букмекери дають і на матч "Жиліна" - "Ворскла". Коефіцієнт на перемогу господарів дорівнює 2,25, на нічийний результат - 3,25, а на те, що гра закінчиться перемогою полтавського клубу - 3,30. При цьому в якості найбільш ймовірного результату прогнозуються мінімальні перемоги господарів поля.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб в підтвердження прогнозів букмекерів впевнений, що простими поєдинки проти "Шарлеруа" не будуть. "Ми прекрасно розуміємо, що прохідних матчів, як, приміром, з албанським "Лячи" у 2014 році (5:1 за сумою двох зустрічей), не буде. Впевнений в одному - як би перша гра проти "Шарлеруа" не завершилася, все вирішиться у матчі-відповіді", - сказав Вернидуб у коментарі газеті "Команда".

Зазначимо, що матч "Жиліна" - "Ворскла" обслуговуватиме хорватська бригада суддів, головний арбітр - Маріо Страхон'я, а поєдинок "Шарлеруа" - "Зоря"довірили румунським арбітрам на чолі з Раду Петреску.

Нагадаємо, що уболівальники в Україні зможуть побачити лише матч "Зорі", який розпочнеться о 21.30. Поєдинок "Ворскли" не буде показаний через відсутність зацікавленості і коштів у словацької сторони.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі