Ліга чемпіонів: "Барселона" і "Баварія" стали останніми чвертьфіналістами

Поділитися
Ліга чемпіонів: "Барселона" і "Баварія" стали останніми чвертьфіналістами "Барселона" в десятий раз поспіль вийшла у чвертьфінал © Barcelona FC
Мюнхенці відігралися після 0:2, а каталонці повторно обіграли "Арсенал".

У матчах "Баварії" і "Ювентуса", а також "Барселони" і "Арсеналу" визначилися останні два чвертьфіналіста Ліги чемпіонів. Боротьбу за трофей продовжать мюнхенці і каталонці.

Неймовірний матч подарували вболівальникам "Баварія" і "Ювентус". Після 2:2 в Турині команди з тим же рахунком завершили основний час матчу в Мюнхені. Причому "Ювентус" після першого тайму вигравав з рахунком 2:0, але голи Левандовскі і Мюллера в останні 20 хвилин матчу перевели гру в овертайм.

У додатковий час "Баварія" зуміла дотиснути суперника - на 108-й хвилині Тьяго забив після пасу Мюллера, а слідом Коман красивим ударом у дальній кут, як виявилося, поставив крапку. Хоча за останні 10 хвилин "Юве" створив три можливості для голу, але не зумів реалізувати жодну з них.

"Баварія" (Німеччина) - "Ювентус" (Італія) - 4:2 (перший матч - 2:2)
Голи: Левандовскі, 73, Мюллер, 90+1, Тьяго, 108, Коман, 110 - Погба, 5, Куадрадо, 28

В іншій парі ігрового дня все по суті було вирішено ще в Лондоні, де "Барселона" виграла з рахунком 2:0. Вже на 18-й хвилині матчу у відповідь Неймар після пасу Суареса збільшив перевагу каталонців за сумою двох зустрічей. Після перерви "Арсенал" відігрався завдяки красивому голу Ель-Нені, але потім пропустив ще двічі. Суарес забив ефектним ударом з льоту, а Мессі "черпачком" закинув м'яч за спину Оспіни.

"Барселона" (Іспанія) - "Арсенал" (Англія) - 3:1 (перший матч - 2:0)
Голи: Неймар, 18, Суарес, 64, Мессі, 88 - Ель-Нені, 51

Читайте також: Роналду встановив новий рекорд в Лізі чемпіонів

Таким чином, у чвертьфіналі ЛЧ зіграють "Реал", "Вольфсбург", ПСЖ, "Бенфіка", "Манчестер Сіті", "Атлетіко", "Барселона" і "Баварія". Жеребкування цієї стадії відбудеться 18 березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі