Лідери "Зорі" вирушать на зимовий збір разом з "Шахтарем"

Поділитися
Лідери "Зорі" вирушать на зимовий збір разом з "Шахтарем" Малиновський та Караваєв пройдуть збори з "Шахтарем" © ФК Зоря
Донецький клуб може повернути своїх гравців, а також домовився про оренду бразильського півзахисника.

Три гравця донецького "Шахтаря", які провели осінню частину сезону в луганській "Зорі", повертаються в донецький клуб. Мова йде про Руслана Малиновського, Пилипа Будківського і Андрія Тотовицького.

За словами генерального директора "Зорі" Сергія Рафаїлова, у цих футболістів завершилася орендна угода з луганським клубом і на зимові збори вони поїдуть разом з "Шахтарем". Також, за словами Рафаїлова, разом з "гірниками" взимку будуть тренуватися Микита Шевченко та Олександр Караваєв.

У "Зорі", яка після осінньої частини сезону займає в чемпіонаті третє місце, сподіваються продовжити оренду футболістів. "Ми сподіваємося, що команда залишиться в тому ж складі. По Малиновському, Будківському і Тотовицкому ми поки що ведемо переговори з "Шахтарем", - зазначив Рафаїлов в інтерв'ю каналу "Футбол 1".

Читайте також: Головний тренер "Зорі" вважає, що "Шахтар" і "Динамо" послаблюють чемпіонат

У той же час "Шахтар" погодив умови нової оренди Алана Патріка, який продовжить кар'єру в бразильському клубі "Фламенго". У складі цієї команди 24-річний бразилець відіграв останні півроку і встиг відзначитися сімома забитими м'ячами і п'ятьма результативними передачами в 26 матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі