Лідер «Металіста» перейшов до турецького клубу

Поділитися
Один з лідерів харківського «Металіста» бразилець Жажа Коельо перейшов до турецького клубу «Трабзонспор». Про це в суботу, 7 серпня, повідомила прес-служба українського клубу.
Один з лідерів харківського «Металіста»  бразилець Жажа Коельо перейшов до турецького клубу «Трабзонспор». Про це в суботу, 7 серпня, повідомила прес-служба українського клубу.З новим клубом Жажа підписав чотирирічний контракт. При цьому сума трансферу не розголошується. «Ми дякуємо Джексона за виступ у нашому клубі і бажаємо йому успішного продовження футбольної кар'єри», – заявив у зв'язку з цим президент харківського клубу Олександр Ярославський. Жажа Коельо, якому 24 року, перейшов до «Металіста» в 2008 році. Форвард чи не з першого матчу став одним із лідерів команди. У першому ж сезоні в Чемпіонаті України в 34 поєдинках він відзначився 14 разів.  Окрім того, Жажа чотири рази відзначився у поєдинках на єврокубковій арені. У сезоні 2009/2010 форвард забив 16 м'ячів у 25 поєдинках. Тоді ж з'явилася інформація про те, що бразилець повинен перейти до донецького «Шахтаря», проте трансфер зірвався. Цього літа Жажа пропустив передсезонні збори «Металіста», за що був оштрафований клубом. У нинішньому Чемпіонаті України нападаючий двічі виходив на полі в складі харківського клубу, проте жодного разу не зміг візначитися. Днями наставник «Металіста» Мирон Маркевич заявив, що бразилець залишить клуб. З чим пов'язано таке рішення, він не уточнив. Проте за даними ЗМІ, Жажа не хотів продовжувати кар'єру в українському клубі і посварився з тренером. Новий клуб Жажі за підсумками минулого сезону посів п'яте місце в чемпіонаті Туреччини. Цього року «Трабзонспор», як і «Металіст», бореться за вихід до групового етапу Ліги Європи. Турецькому клубу протистоятиме грізний суперник – англійський «Ліверпуль».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі