Лідер "Ворскли" боїться конкуренції з Коноплянкою і не хоче переходити в "Дніпро"

Поділитися
Лідер "Ворскли" боїться конкуренції з Коноплянкою і не хоче переходити в "Дніпро" Артем Громов не хоче переходити в "Дніпро" © kp.by
Артем Громов у свої 24 непогано зарекомендував себе в полтавській команді: виклик у національну збірну і інтерес з боку "Дніпра" - тому підтвердження.

Півзахисник "Ворскли" Артем Громов поки не горить бажанням взяти вигідну пропозицію від однієї з провідних команд України, щоб позбутися статусу лідера в складі полтавчан і фактично прийняти новий виклик у своїй кар'єрі.

За словами Громова, який в 2014 році отримав виклик у національну збірну, зігравши два матчі у вересні, він не готовий конкурувати за місце в складі з Євгеном Коноплянкою. Більшу частину своїх поєдинків у "Ворсклі" 24-річний нападник провів на лівому фланзі - там же, де і Коноплянка.

"Хочу розвиватися і рости в футбольному плані. Потрібно розуміти, що "Дніпро" - команда топ-рівня. Але там є хороший футболіст на моїй позиції. Перейти туди і не грати, не бачу сенсу. Як його витіснити зі складу? Це дуже складно", - прокоментував потенційний перехід в "Дніпро" полтавський футболіст.

При цьому Громов розповів, що в разі, якщо Коноплянка все-таки залишить "Дніпро" в зимове міжсезоння, він не проти переїхати у Дніпропетровськ.

"Я теж читаю ці чутки, що Женя піде з "Дніпра". Якщо так і трапиться, буде сенс боротися за місце в складі. Якщо не піде... Ну, яку позицію б мені на полі не визначив би тренер - нападником, "під нападником", буду боротися за місце в складі. Але, чесно, не хочеться перейти і сидіти в запасі", - зазначив Громов.

Додамо, що в нынышнем сезоні у "Ворсклі" зіграв 16 матчів, в яких він забив 5 голів і віддав 2 точні передачі, що перевершує показники Коноплянки, який у 13 поєдинках (не рахуючи єврокубки) в "Дніпрі" провів 4 голи і віддав 3 передачі.

Навесні 2015 року "Ворскла" зіграє в 1/4 фіналу Кубка України, де її суперником став донецький "Олімпік". Імовірно матчі відбудуться в березні-квітні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі