Лідер "Шахтаря" грає з хронічною травмою – ЗМІ

Поділитися
Лідер "Шахтаря" грає з хронічною травмою – ЗМІ Марлос є ключовим гравцем "Шахтаря" © ФК Шахтер
Марлос проводить поєдинки з дискомфортом.

Півзахисник донецького "Шахтаря" Марлос страждає хронічним захворюванням паху. Про це повідомив ведучий програми "ТаТоТаке" на YouTube Михайло Співаковський.

"На жаль, справа не у відношенні Марлоса до процесу. Я не сумніваюся в його професіоналізмі. Проблема неприємна - хронічна проблема зі здоров'ям. Наскільки я знаю, мова йде про пубалгію. Це дуже неприємне запалення в області паху. Коли накопичуються навантаження, з віком з'являються неприємні болі, дискомфорт, невралгія.

Проблема в тому, що він вже зробив операцію. Але є версія, що Марлос затягнув з операцією. Після неї у нього не припинилися больові відчуття. Навіть можна зазначити, що він іноді підтягує ліву ногу під час бігу. Це один із симптомів того, що, на жаль, ці відчуття є. Якщо це хронічне - він буде грати з цим до кінця. Швидше за все, колишнього Марлоса, якого ми звикли бачити, ми вже не побачимо", - сказав Співаковський.

Нагадаємо, в поточному сезоні півзахисник збірної України зіграв 24 матчі за "Шахтар" у всіх турнірах, забивши 10 м'ячів.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" дозаявив бразильського легіонера на сезон УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі