Лідер БК "Київ" продовжить кар'єру в Іспанії

Поділитися
Лідер БК "Київ" продовжить кар'єру в Іспанії Отверченко майже всю кар'єру провів у БК "Київ"
Руслан Отверченко поповнив список гравців, які вирушили підкорювати зарубіжні чемпіонати.

Лідер БК "Київ" Руслан Отверченко продовжить кар'єру в Іспанії, повідомляє Sportando, посилаючись на відомого баскетбольного агента Мішко Ражнатовича, який підтверджує перехід гравця.

У БК "Київ" Отверченко грав з 2006 року, правда, з однією перервою - в сезоні 2012-2013 українець виступав у складі БК "Донецьк". У минулому сезоні Отверченко став кращим снайпером Суперліги. 25-річний захисник набирав в середньому 20,7 очки, 4,8 підбору і 4,2 передачі.

Зазначимо, що з 2009 по 2012 роки у "Манресі" виступав інший український гравець Сергій Гладир. В останньому чемпіонаті Іспанії "Манреса" посіла шістнадцяте місце, вигравши 11 матчів з 34-х.

Читайте також: Ліщук все-таки не зіграє за збірну на Євробаскеті-2015

Нагадаємо, один з ветеранів українського баскетболу Дмитро Забірченко казав, що провідні українські гравці планують в це міжсезоння працевлаштовуватися за кордоном. Раніше центровий національної збірної Артем Пустовий підписав контракт з іспанським "Обрадойро", а розігруючий "Будівельника" Денис Лукашов переїхав до Росії, де буде виступати за "Автодор".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі