Легендарний екстренер збірної України та "Динамо" розкритикував Орбана за підтримку Путіна

Поділитися
Легендарний екстренер збірної України та 82-річний Сабо є уродженцем Ужгорода © УАФ
Йожеф Сабо засмучений позицією угорського уряду.

Колишній головний тренер збірної України та київського "Динамо" Йожеф Сабо розкритикував угорський уряд та особисто Вітора Орбана за підтримку Росії у війні проти України.

"Орбан просто продався Путіну. Путін дав йому газ, дешево продає нафту. Ось причина. Ну гаразд, не треба давати нам зброю, але пропустити через свій кордон допомогу, яку надають інші країни. Я був дуже злий, коли прочитав слова Орбана про Бучу. Не зміг себе стримати, навіть не спав… Не можна такі речі говорити.

Я зараз говорю про це і починаю плакати, згадуючи, як росіяни знущалися з дітей і жінок. Вони зґвалтували дівчинку дев'яти років. Жах! Росіяни вбили велосипедиста, та був ще відрізали йому вухо. Це тільки у джунглях таке можливе. А Орбан каже, надати йому докази ”, – цитує Сабо FanDay.

Нагадаємо, минулого тижня президент України Володимир Зеленський повідомив, що один із впливових політиків Євросоюзу не повірив, що масові вбивства мирних жителів у Бучі під час російської окупації не є постановкою та вимагав від українського президента доказів. За інформацією анонімних джерел, цим політиком був Орбан.

Окрім Орбана, у справжність мертвих тіл мирних жителів на дорогах у Бучі після відходу звідти російських військ не вірить лише Кремль. Там це називають «постановкою акторів Голлівуду».

Раніше повідомлялося про те, що канал "Футбол" припинив співпрацю з Леоненком за спробу виправдати мовчання російських спортсменів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі