Легендарний боксер зробив прозноз на бій Усик - Джошуа

Поділитися
Легендарний боксер зробив прозноз на бій Усик - Джошуа Джонс-молодший зазначив, що Усик перевершує Джошуа в досвіді © Boxingscene
Рой Джонс-молодший вірить у шанси українця.

Колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах Рой Джонс-молодший поділився думкою про майбутній поєдинок українця Олександра Усика (18-0, 13 КО) проти чемпіона WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО).

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію бою Усик - Джошуа.

"Усик краще як боксер, але Джошуа краще як атлет. Але головне - чиї кондиції виявляться кращими. Чи вистачить кондицій Усика, щоб витримати удар Джошуа, або ж кондиції Ентоні дозволять йому нокаутувати Олександра і виграти бій?

Вага Джошуа говорить про те, що він планує пресувати Усика. Олександр про це знає, тому він теж набрав вагу. Цьому не слід надавати великого значення, адже все залежить від того, що буде робити Джошуа.

Треба брати до уваги ось що: Ентоні, ймовірно, менш досвідчений в цій парі. Він не влаштовує в рингу такі ігри розуму, як Усик.

У першому бою з Енді Руїсом Джошуа в певному сенсі здався. Я сподіваюся, що з ним було щось не так, і в дійсності він сміливіше.

Адже в іншому випадку, якщо в цьому бою виникнуть труднощі, він може здатися. Справа в тому, що якщо ти одного разу здався, то стає простіше зробити це знову", - цитує Джонса Tribuna.com.

Бій Усик - Джошуа пройде сьогодні, 25 вересня, в Лондоні на домашній арені англійського футбольного клубу "Тоттенхем". Початок - не раніше 23:50. На кону будуть стояти всі титули, якими володіє британець.

Раніше свій прогноз на бій Усик - Джошуа зробив Василь Ломаченко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі