Легендарний спринтер Болт пройде перегляд в дортмундській "Боруссії"

Поділитися
Легендарний спринтер Болт пройде перегляд в дортмундській "Боруссії" Болт хоче стати футболістом © twitter.com
Легкоатлет планує почати кар'єру у футболі.

Спринтер збірної Ямайки Усейн Болт має приєднатися до футбольного клубу "Боруссія" з Дортмунда. Про це повідомив виконавчий директор дортмундців Ханс-Йоахім Ватцке.

Дев'ятиразовий олімпійський чемпіон і 11-кратний чемпіон світу Болт в 30 років має намір пройти перегляд у німецькому гранді та оцінити свої можливості на футбольному полі. У планах спортсмена завершення кар'єри в легкій атлетиці вже в наступному році, після чого він може опинитися в футболі.

"Це не жарт і не маркетинговий хід. Це було вирішено вже давно. Болт питав, чи може він потренуватися з нами. Я відразу сказав, що це не проблема, і наш тренер Томас Тухель теж добре поставився до цього. Це станеться не тоді, коли у нас буде англійський тиждень (по два матчі на тиждень - прим.ред.), а коли буде час на підготовку. Команда зрадіє. Чи є у Болта в "Боруссії"" майбутнє професійного гравця? Нам немає потреби говорити про це", - сказав Ватцке.

Нагадаємо, на минулій Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро Усейн Болт взяв три "золота" - в бігу на 100 метрів, 200 метрів, а також в естафеті 4х100 метрів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі