Кваліфікація Ліги Європи: гол Антонова, перемоги клубів Тимощука і Мілевського

Поділитися
Кваліфікація Ліги Європи: гол Антонова, перемоги клубів Тимощука і Мілевського Антонов забив один із двох голів "Габали" © gabalafc.az
У другому за значимістю європейському клубному турнірі завершилися матчі першого кваліфікаційного раунду.

9 липня відбулися матчі-відповіді першого кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Команди, в яких виступають українські футболісти, зуміли пройти до наступного етапу змагань.

"Габала" під керівництвом Романа Григорчука відігралася після поразки 1:2 у першому матчі з тбіліським "Динамо". В самій кінцівці зустрічі азербайджанський клуб забив два м'ячі, забезпечивши собі вихід до наступної стадії змагань. Другий гол на рахунку українського нападника Олексія Антонова. А в матчі брали участь також українці Дмитро Безотосний, Олексій Гай і Віталій Вернидуб.

Новий клуб Анатолія Тимощука, казахстанський "Кайрат", поки без українця вдруге обіграв сербську "Црвену Звезду" (2:1). У першому матчі казахи виграли з рахунком 2:0, а тому спокійно пройшли далі.

Вийшов у другий кваліфікаційний раунд ЛЄ і "Хайдук", за який зараз виступають відразу три українці. Артем Мілевський наразі відновлюється від травми, Артем Радченко на полі не з'являвся, а от Максим Білий увійшов у гру на 81-й хвилині. "Хайдук" розгромив суперника з рахунком 6:2, що в сумі з нічиєю в першому матчі (1:1) дозволило хорватському клубу впевнено подолати цей етап.

У другому кваліфікаційному раунді "Кайрат" зіграє з вірменським "Алашкертом", "Габала" - з сербськими "Чукаричками", а "Хайдук" - зі словенським "Копером". Перші матчі відбудуться 16 липня.

Українські "Зоря" і "Ворскла", нагадаємо, у відборі ЛЄ стартують з третього кваліфікаційного раунду, а "Дніпро" - відразу з групового етапу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі