Кубок України: "Металіст" не вистояв перед "Арсеналом", "Шахтар" розгромив "Кривбас"

Поділитися
У середу, 22 вересня, відбулися матчі 1/16 фіналу розіграшу Кубка України. В останніх матчах дня учасник Ліги Європи харківський «Металіст» не зумів виграти в столичного «Арсеналу» - 1:2. Донецький «Шахтар» додав до скарбнички доказів свого лідерства. Гірники розгромили криворізький «Кривбас» з рахунком 6:0.

У середу, 22 вересня, відбулися матчі 1/16 фіналу розіграшу Кубка України. В останніх матчах дня учасник Ліги Європи харківський «Металіст» не зумів виграти в столичного «Арсеналу» - 1:2. Донецький «Шахтар» додав до скарбнички доказів свого лідерства. Гірники розгромили криворізький «Кривбас» з рахунком 6:0.

Експерти вже назвали матч «Шахтар» - «Кривбас» найбільш видовищним поєдинком сьогоднішнього дня. Голи почали сипатися до воріт криворізького клубу вже з 11-ї хвилини. Відкрив рахунок матчу Марсело Морено, результативно замкнувши простріл зліва від В'ячеслава Шевчука. До перерви глядачі побачили ще один гол - на 35-й хвилині Генріх Мхітарян зробив удар, який не зміг би взяти ні один голкіпер світу.

Після перерви перевага «Шахтаря» набула рис абсолютної. Голи посипалися на суперника як сніг: на 65-й і 67-й хвилинах Луіс Адріано двічі засмутив голкіпера гостей, реалізувавши вихід один на один. На 84-й хвилині Едуардо да Сілва збільшив розрив до 5:0, а на 90-й Генріх Мхітарян поставив останню крапку в зустрічі - 6:0. У грі харківського «Металіста» й київського «Арсеналу» події розвивалися менш динамічно, хоча й більш драматично. На 25-й хвилині господарі поля й, за сумісництвом, представники України в Лізі Європи, повели в рахунку. Олег Шелаєв отримав м'яч на куті штрафної й красивим ударом відправив його під стійку. Після перерви гра стала дещо напруженішою, оскільки столичному клубу втрачати вже було нічого, він усіма силами намагається вирвати перемогу в поєдинку. На 62-й хвилині це принесло свої плоди. Сергій Самодін прийняв м'яч у штрафній, розвернувся й дуже сильно пробив у дальню «дев'ятку». Рахунок у матчі зрівнявся.

Після забитого м'яча обидві команди різко зменшили темп і почали вести досить мляву гру. Проте, фортуна цього дня була все-таки на боці канонірів. На 76-й хвилині, при розіграші штрафного, Сергій Матюхін виграв боротьбу на другому поверсі й вдало пробив у ворота харків'ян. Рахунок на табло став 1:2. З таким результатом матч і закінчився. Отже, кияни вибили харківський «Металіст» з боротьби за Кубок України.

У двох інших заключних матчах дня полтавська «Ворскла» переграла з рахунком 2:1 одеський «Чорноморець», а олександрійська «ПФК Олександрія» по пенальті виграла в донецького «Металурга».

Раніше завершились інші матчі 1/16 фіналу розіграшу Кубка України.

За матеріалами Football.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі