Кріштіану Роналду не зміг забити у своєму дебютному матчі у чемпіонаті Саудівської Аравії

Поділитися
Кріштіану Роналду не зміг забити у своєму дебютному матчі у чемпіонаті Саудівської Аравії Роналду провів на полі весь поєдинок © Фото з відкритих джерел
Португалець не зумів відзначитись результативною дією.

Нападник Кріштіану Роналду дебютував у складі "Аль-Насра" у чемпіонаті Саудівської Аравії в офіційному матчі проти "Аль-Іттіфака" (1:0).

37-річний португалець вийшов на поле з капітанською пов'язкою, провів повний поєдинок, проте результативними діями відзначитися не зумів.

Команда зіркового гравця здобула мінімальну перемогу, а єдиний гол у грі на 31-й хвилині забив бразильський хавбек Андерсон Таліска після результативної передачі Абдулмаджіда Аль-Сулайхіма.

Нагадаємо, "Аль-Наср" підписав Кріштіану Роналду, який перебував у статусі вільного агента після того, як він через скандальне інтерв'ю залишив "Манчестер Юнайтед". Форвард зароблятиме по 200 млн доларів на рік, що є рекордом в історії футболу.

Зазначимо, що футболіст пропустив два офіційні матчі своєї команди через ліміт на легіонерів, проте дебютував за клуб 19 січня у виставковому поєдинку між французьким "Парі Сен-Жермен" та збірною зірок саудівських клубів "Аль-Хіляль" та "Аль-Наср", у якому відзначився дублем.

Раніше повідомлялося про те, що презентацію Роналду в "Аль-Насрі" переглянули більше, ніж фінал ЧС-2022.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі