Кріштіану Роналду не реалізував пенальті вперше за півтора року

Поділитися
Кріштіану Роналду не реалізував пенальті вперше за півтора року Роналду вважається майстром виконання пенальті © juventus.com
Португалець не забив "Мілану".

Вчора, 12 червня, у матчі-відповіді півфіналу Кубка Італії проти "Мілана" (0:0) нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду не зумів реалізувати пенальті.

Це сталося вперше за 509 днів. Попередній раз португалець не зміг реалізувати одинадцятиметровий у січні 2019 року у зустрічі "Ювентуса" з "К'єво".

"Навіть найбільші гравці можуть помилятися. Думаю, ми ще побачимо великий "Ювентус" і великого Роналду в майбутньому. Сподіваємося, повернення футболу подарує трохи радості вболівальникам, які знаходяться вдома", - прокоментував епізод захисник "Ювентуса" Бонуччі.

Нагадаємо, Роналду перейшов в "Ювентус" влітку 2018 року. 35-річний форвард в нинішньому сезоні взяв участь в 33 матчах у всіх турнірах, відзначившись 25 голами і 4 результативними передачами. Його контракт з туринським клубом діє до 2022 року.

Читайте також: Як організувати дистанційне навчання під час карантину

Раніше повідомлялося про те, що Кріштіану Роналду визнаний найкращим європейським форвардом за останні 20 років.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі