Кріштіану Роналду може перейти до "Баєра" - ЗМІ

Поділитися
Кріштіану Роналду може перейти до © Al Nassr FC
Португальцем зацікавився Хабі Алонсо.

39-річний нападник саудівського "Аль-Насра" Кріштіану Роналду може повернутися до європейського футболу, повідомляє журналіст Альхаз Мутаб.

За інформацією джерела, у послугах португальського нападаючого зацікавлений німецький "Баєр". Бачити Роналду в клубі хоче особисто головний тренер команди Хабі Алонсо, який виступав із Кріштіану у мадридському "Реалі".

Нагадаємо, Кріштіану Роналду грає за "Аль-Наср" із січня минулого року, коли пішов із "Манчестер Юнайтед" після скандалу з критикою на адресу клубу.

Також зірковий португалець відомий за своїми виступами за "Спортінг", "Реал" та "Ювентус". Ринкова вартість футболіста складає 15 млн. євро.

"Баєр" у нинішньому сезоні вперше в історії виграв чемпіонат Німеччини, став фіналістом Ліги Європи та зіграє у вирішальному матчі Кубка Німеччини.

Також "Баєр" під керівництвом Хабі Алонсо оформив рекордну серію без поразок в історії європейського футболу (51 матч без поразок).

Раніше повідомлялося, що Кріштіану Роналду отримав ще одну дискваліфікацію в Саудівській Аравії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі