Кримські футбольні клуби виключено з російських змагань

Поділитися
Кримські футбольні клуби виключено з російських змагань Кримські команди виключені з чемпіонату Росії © multimedia.pol.dk
На початку грудня в УЄФА вирішили, що кримські команди не мають права грати під егідою Російського футбольного союзу. Через півтора місяця в РФС прийняли відповідне рішення.

Три футбольні команди, які були створені в Криму після незаконного вторгнення на територію українського півострова Російської Федерації, виключені зі змагань другого дивізіону чемпіонату Росії.

Ялтинська "Жемчужина", севастопольський СКЧФ і сімферопольський СТК виступали в зоні "Південь" ПФЛ у сезоні-2014/15. Тепер команди повинні самі визначатися зі своїм майбутнім - без участі РФС. Про таке рішення повідомив "Спорт-Експрес" з посиланням на президента "Локомотива" Ольгу Смородську, яка брала участь у засіданні виконкому організації.

Офіційні особи РФС, а також Федерації футболу України поки не коментували ситуацію.

Читайте також: Суркіс розповів, в якому випадку УЄФА застосує санкції щодо Росії

Нагадаємо, що 4 грудня УЄФА ухвалила особливе рішення по кримському футболу, заборонивши трьом командам грати в чемпіонаті Росії, а також запропонувавши створити на півострові спеціальну зону, яка буде регулюватися комісією при європейській організації. Втім, в УЄФА так і не зважилися покарати РФС за те, що протягом майже 6 місяців команди з Криму брали участь у змаганнях під її егідою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі