Найкращий бомбардир в історії "Шахтаря" порушив самоізоляцію і потрапив в ДТП в Бразилії

Поділитися
Найкращий бомбардир в історії Луїс Адріано покинув "Шахтар" в 2015 році © ФК Шахтер
Луїс Адріано поїхав забирати маму, незважаючи на позитивний тест на коронавірус.

Екснападник "Шахтаря" Луїс Адріано порушив правила самоізоляції після здачі позитивного тесту на коронавірус і потрапив в ДТП в Бразилії.

"На жаль, у мене знову позитивний результат на ковід. 1 квітня, як і кожного тижня, ми провели контрольні тести в клубі, і мій результат виявився позитивним. Я заразився цим вірусом раніше, у мене немає ніяких симптомів, у мене навіть є антитіла, але правила клубу ясні. Мені було наказано залишатися вдома на карантині, але вчора я пішов в супермаркет в торговому центрі, щоб забрати свою маму, яка не вміє водити.

Я не виходив з машини і був в масці, але влучив у аварію, в якій велосипедист наїхав на мій автомобіль на виїзді з парковки. Я весь час залишався в масці, але не міг не надати допомогу людині, потерпілій в ДТП. Все добре. Так, не треба було виходити з дому, я припустився помилки, і визнаю її!", - написав Луїс Адріано на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Луїс Адріано є найкращим бомбардиром в історії "Шахтаря". Всього з 2007 по 2015 рік нападник провів за "гірників" 266 поєдинків і забив 128 м'ячів. Пізніше бразилець виступав за "Мілан" і "Спартак". Зараз Адріано є гравцем "Палмейраса".

Раніше повідомлялося про те, що футболіст "Шахтаря" потрапив в ДТП в Маріуполі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі