Коваль пропустив два голи у дебютному матчі за саудівський "Аль-Фатех"

Поділитися
Коваль пропустив два голи у дебютному матчі за саудівський "Аль-Фатех" Коваль двічі пропустив за "Аль-Фатех" © twitter.com
Українець дебютував у спарингу.

Український голкіпер Максим Коваль дебютував за нову команду "Аль-Фатех" у товариському матчі проти "Аль Адалаха". На поле воротар вийшов під 22-м номером.

Дебютний поєдинок вийшов для українця не зовсім вдалим - його команда пропустила два голи в матчі проти суперника і зіграла внічию 2:2.

Нагадаємо, днями стало відомо про те, що київське "Динамо" віддало Максима Коваля в оренду саудівському "Аль-Фатеху". Угода розрахована на один рік і в ньому прописана опція викупу.

25-річний Максим Коваль перебуває в системі "Динамо" з 2010 року і за цей час провів за киян 107 матчів, часто здаючись в оренди.

Минулий сезон голкіпер починав в основі "Динамо", але після ряду невдалих дій був відправлений у запас, а вже взимку його на півроку орендував "Депортіво". Там Коваль місця в основі теж не відвоював – вже в першому матчі він "привіз" собі гол і заробив вилучення.

В сезоні 2015/16 Коваль грав в оренді за данський "Оденсе", але не зумів закріпитися в основі, зігравши лише в 10 матчах чемпіонату.

Відзначимо, що "Аль-Фатех" посів 5-е місце в минулому розіграші чемпіонату Саудівської Аравії.

Раніше повідомлялося про те, що півзахисник "Динамо" перейшов в турецький клуб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі