ЗМІ: Коноплянка точно покидає "Дніпро"

Поділитися
ЗМІ: Коноплянка точно покидає "Дніпро" Коноплянка йде з "Дніпра" © Clive Barda / Royal Opera House
Зірковий півзахисник збірної України Євген Коноплянка змінить команду цього літа.

У понеділок журналістам Tribuna.com стало відомо про зустріч в Женеві батька гравця "Дніпра" Олега Коноплянки з власником клубу Ігорем Коломойським. Метою переговорів було рішення щодо контракту футболіста, який завершується у цьому місяці.

Варто відзначити, що сам Коноплянка, чия участь у зустрічі також передбачалася в ЗМІ, не залишав розташування збірної України, яка готується до матчів з Грузією і Люксембургом в Австрії.

Неофіційний сайт "Дніпра" з посиланням на власні джерела повідомляє, що підсумком розмови батька футболіста з Ігорем Коломойським стало рішення не перешкоджати переходу Євгена в інший клуб. Таким чином, вже найближчим часом Коноплянка може переїхати в один з європейських топ-чемпіонатів у статусі вільного агента.

Відзначимо, що в минулому сезоні "Дніпро" з Коноплянкою у складі зумів вийти у фінал Ліги Європи, де поступився іспанській Севільї з рахунком 2:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі