Коноплянка пожартував над футбольним полем "Львів-Арени"

Поділитися
Коноплянка пожартував над футбольним полем "Львів-Арени" Євген Коноплянка не зумів реалізувати кілька моментів у матчі з Македонією © football.ua
Лідер атак збірної України задоволений підтримкою трибун львівського стадіону, але при цьому вважає, що на його газоні є певні вади.

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка пожартував над футбольним полем "Львів-Арени", на якому його команда напередодні обіграла Македонію 1:0.

За його словами, частина газону залишає відчуття "штучності". Втім, півзахисник тут же дав зрозуміти, що його слова не слід сприймати всерйоз.

"У Львові суперстадион і суперподдержка, але мені не подобається поле. Таке враження, що половина поля штучна, а друга половина - натуральна. Виходить, що м'яч повільніше мене біжить".

"Я хотів штовхнути м'яч на хід, а він виявляється позаду мене, тому не виходило розхитати захисника. Ніхто з хлопців не скаржився на поле, але все обговорюють. М'яч виляв, тому я не міг зрозуміти, куди підлаштовуватися. Насправді, це все відмовки", - іронічно прокоментував Коноплянка епізод в кінцівці поєдинку, коли йому не вдалося нормально розвинути контратаку команди.

Читайте також: Євро-2016: результати матчів 3-го туру, відео голів, турнірні таблиці

Нагадаємо, українці забили гол в доданий арбітром час в першому таймі, коли Сергій Сидорчук вдало зіграв після двухходовки з участю Коноплянки та Андрій Ярмоленко. Після перерви "синьо-жовті" мали кілька реальних нагод збільшити рахунок, проте спочатку Ярмоленко не реалізував пенальті, а потім надійно ыграли захисники і воротар македонців. До речі, в одному з епізодів Коноплянка пробив головою повз ворота з вигідної позиції.

Відзначимо, що перемога на "Львів-Арені" стала дев'ятою на цьому стадіоні в 10 матчах.

Раніше повідомлялося, що півзахисник Сергій Сидорчук став одним з 15 футболістів, якому вдалося забити гол у дебютному матчі за збірну. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі