Коноплянка піднявся в рейтингу найкращих гравців Бундесліги

Поділитися
Коноплянка піднявся в рейтингу найкращих гравців Бундесліги Коноплянка забив чотири голи у нинішньому сезоні © schalke04.de
Українець здорово проявив себе в останніх матчах чемпіонату Німеччини.

Півзахисник "Шальке" і збірної України Євген Коноплянка піднявся в рейтингу найкращих гравців німецької Бундесліги за версією Kicker. Після поєдинку з мюнхенгладбахською "Боруссією" (1:1), в якому 28-річний вінгер заробив пенальті, українець піднявся в 89-го місця на 82-у позицію. Середній бал українського футболіста – 3,31 (максимальна оцінка – 1).

Зазначимо, що ще одного українця Андрія Ярмоленка, який виступає за дортмундську "Боруссію", у першій сотні не виявилося. У минулому турі чемпіонату Німеччини Ярмоленко вперше з січня зіграв у офіційному матчі після травми.

Нагадаємо, в останніх трьох матчах за "Шальке" Коноплянка відзначився двома голами і результативною передачею, а також заробив пенальті.

У нинішньому сезоні Євген Коноплянка провів на полі у футболці "Шальке" 20 поєдинків, відзначився чотирма голами і п'ятьма асистами.

У минулому сезоні на рахунку Євгена Коноплянки шість голів та дві результативні передачі в 27 матчах за "Шальке" у всіх турнірах.

Раніше повідомлялося про те, що Коноплянка другий тиждень поспіль потрапив в символічну збірну Бундесліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі