Коноплянка і Ярмоленко увійшли в рейтинг ста кращих футболістів року за версією The Guardian

Поділитися
Коноплянка і Ярмоленко увійшли в рейтинг ста кращих футболістів року за версією The Guardian Лідери збірної України опинилися в числі кращих © ФК Динамо
Вінгер "Севільї" у класифікації виявився вище лідера "Динамо".

Лідери української збірної Андрій Ярмоленко і Євген Коноплянка увійшли в рейтинг ста кращих футболістів 2015 року, складений The Guardian.

Лідер "Динамо" Ярмоленко розташувався в рейтингу на 98-му місці, випередивши Неманью Матіча і Лорана Косельни. А Коноплянка, який проводить гарний сезон у "Севільї", посів 73-е місце. Позаду Євгена виявилися Бастіан Швайнштайгер, Матс Хуммельс, Франк Рібері, Генріх Мхітарян та інші. Також у рейтинг був включений лідер "Шахтаря" Алекс Тейшейра, який зайняв 89-е місце.

Хто розташувався на вершині рейтингу - поки невідомо. На даний момент The Guardian опублікував місця з 70-го по 100-е. Відзначимо, що над рейтингом працювали 123 експерти з 49 країн світу, в тому числі колишні футболісти Хав'єр Дзанетті, Зіко і Георге Хаджі.

Читайте також: "Реал" названий найдорожчим футбольним брендом року

Нагадаємо, раніше аналогічний рейтинг представило авторитетне видання FourFourTwo. У ньому українських футболістів не виявилося, а Алекс Тейшейра посів 81-е місце. Очолив рейтинг Ліонель Мессі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі