Коноплянка зворушливо попрощався із "Шахтарем"

Поділитися
Коноплянка зворушливо попрощався із Коноплянка став гравцем "Краковії" © ФК Шахтер
Футболіст продовжить кар'єру у Польщі.

Новачок "Краковії" Євген Коноплянка попрощався з донецьким "Шахтарем" у соцмережах.

"Для мене було честю перебувати в такій теплій сім'ї, як "Шахтар", який я поважаю. Ви – не тільки топ-команда, але ще й топові люди. Хочу подякувати всім, хто працює у цьому клубі: починаючи з тих, хто стежить за чистотою у роздягальні та закінчуючи президентом, щиро шкода, що через травми мені не вдалося повною мірою віддати себе футболу.

Але, незважаючи на всі складнощі, були у нас круті моменти, які зі мною залишаться на все життя. Життя не закінчується, і я продовжую далі працювати, бо футбол – це наше життя. "Шахтар", я вас усіх обіймаю і бажаю лише удачі та перемог у подальших змаганнях", – написав Коноплянка у Instagram.

Нагадаємо, Євген Коноплянка став гравцем "Шахтаря" у 2019-му році після того, як не зумів закріпитися у німецькому "Шальке".

Хавбек провів у поточному сезоні лише два матчі за "Шахтар" і награв сумарно 47 хвилин. З 17 серпня Коноплянка на полі не з’являвся.

Вчора, 11 лютого, Коноплянка перейшов до "Краковії". Контракт було підписано на півроку з опцією продовження ще на рік. Зазначається, що перехід Коноплянки став безкоштовним для польського клубу.

Раніше повідомлялося про те, що український футболіст "Шахтаря" перейшов до клубу другої німецької Бундесліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі