Команди УПЛ в Києві вже можуть проводити матчі з глядачами на трибунах

Поділитися
Команди УПЛ в Києві вже можуть проводити матчі з глядачами на трибунах НСК "Олімпійський" - домашня арена "Динамо" і "Шахтаря" © Sport Arena
Клуби повинні сповіщати лігу про свої плани.

Виконавчий директор української Прем'єр-ліги Євген Дикий в коментарі Tribuna.com розповів про те, що клуби тепер можуть отримувати дозвіл на проведення матчів з глядачами в Києві.

"Офіційно Київ перейшов в жовту зону з понеділка, 28 вересня. На матчі 4-го туру УПЛ, які проходили в столиці, жовта зона ще не поширювалася. Відповідно, тепер клуби, які будуть проводити свої домашні матчі в жовтій зоні, зможуть надіслати нам лист, в якому повідомлять про те, що планують грати з глядачами.

Прем'єр-ліга працює відповідно до тих документами, які діють на сьогоднішній день - це тимчасовий протокол МОЗ і протокол, розроблений УАФ і УПЛ.

Ці документи передбачають проведення матчів з глядачами в зеленій і жовтій зонах за умови заповнюваності стадіонів на 25 відсотків, дотриманні всіх необхідних норм - соціальної дистанції, засобів індивідуального захисту.

В рамках 5-го туру в Києві відбудуться два матчі - "Олімпік" зіграє з "Олександрією", а "Динамо" прийме "Зорю". Станом на 14:31 сьогоднішнього дня, ми ще не отримували офіційних звернень на проведення матчів з глядачами в Києві ", - сказав Дикий.

Варто відзначити, що в Києві домашні матчі УПЛ проводять "Динамо", "Шахтар" і "Олімпік".

Прем'єр-ліга: результати всіх матчів 4-го туру, турнірна таблиця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі