Команди Кличка і Ф'юрі щодня ведуть переговори про реванш

Поділитися
Команди Кличка і Ф'юрі щодня ведуть переговори про реванш Команди боксерів продовжують переговори © Братство Кличко
Найближчим часом офіційно буде оголошена дата повторного бою українця і британця.

Команди Володимира Кличка і Тайсона Ф'юрі продовжують переговори про проведення реваншу. Дядько та тренер британського боксера Пітер Ф'юрі заявив про те, що найближчим часом буде оголошено, де і коли відбудеться повторний поєдинок.

"Все дуже близько до того, щоб фіналізувати деталі, зараз залишається нанести останні штрихи. Кличко точно не закінчує кар'єру, він зі своєю командою щодня висять на телефоні і хочуть організувати все як можна швидше", - підкреслив Ф'юрі в інтерв'ю World Boxing News.

Також він заявив, що, скоріш за все, бій відбудеться у Великобританії: "Дата і місце проведення бою незабаром будуть оголошені. Але можу сказати, що, швидше за все, поєдинок пройде на території Великобританії. Зараз це виглядає найбільш вірогідним варіантом".

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Ф'юрі розглядає варіант відмови від бою з Кличком і виплати компенсації в розмірі 10 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі