Команда українців Реброва та Ярмоленка завершила сезон в ОАЕ без трофеїв

Поділитися
Команда українців Реброва та Ярмоленка завершила сезон в ОАЕ без трофеїв Діючий контракт Реброва з клубом розрахований до 30 червня © Al Ain FC
"Аль-Айн" залишився без кубків.

У суботу, 27 травня, "Аль-Айн" українського наставника Сергія Реброва та вінгера Андрія Ярмоленка поступився "Аль-Шарджі" у фіналі Кубка Ліги ОАЕ (1:2).

"Аль-Айн" вів у рахунку, але двічі пропустив у компенсований до першого тайму час. Ярмоленко матч пропускав через травму.

Таким чином "Аль-Айн" завершив сезон без трофеїв. У чемпіонаті команда фінішувала другою, а у кубку країни у фіналі програла також "Аль-Шарджі".

Нагадаємо, минулого літа Ярмоленко залишив "Вест Хем" у статусі вільного агента, після чого підписав контракт на один рік із можливістю продовження ще на сезон із клубом з ОАЕ "Аль-Айном", який очолює Сергій Ребров.

Очікується, що після завершення контракту з "Аль-Айном" УАФ зможе оголосити про призначення Реброва головним тренером збірної України.

Раніше стали відомі деталі призначення Реброва головним тренером збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі