"Команда пережила багато емоцій": Пушич оцінив свій дебют у ролі тренера "Шахтаря" у матчі з "Барселоною"

Поділитися
© ФК Шахтер
Маріно Пушич залишився задоволеним своїми підопічними.

Головний тренер "Шахтаря" Маріно Пушич поділився враженнями від свого дебюту на посаді головного тренера команди у матчі Ліги чемпіонів проти "Барселони" (1:2).

Боснійського фахівця цитує офіційний сайт "гірників".

"Звичайно, це неймовірний досвід в останні три дні: змінити один чудовий клуб, "Феєнорд", на інший чудовий клуб, "Шахтар", а також провести одне тренування та кілька зустрічей з командою, щоб підготувати його до цієї гри. А такий матч, як відомо, зовсім не з легких, коли граєш з "Барселоною" на виїзді. Все відбувалося дуже бурхливо протягом цих днів. Один із колег сказав: "Маріно, я знаю тебе один день, а таке відчуття, ніби ми знайомі три роки". Це було напружено, але я вдячний усім у "Шахтарі" за теплий прийом та підтримку за останні два дні.

Для команди це також значні зміни, багато емоцій. Раптово перед ними з’явився новий тренер. Було три тренери за останні кілька днів. Це дуже багато значить для гравців. Усі завжди думають, що ти маєш просто вийти та грати у футбол, але вони теж люди, у них є емоції. Можу сказати одне: я ніколи не обговорюю окремих футболістів, але я надзвичайно пишаюся всіма своїми гравцями цього вечора.

Насправді, гравці зробили все, що я просив. Звичайно, є моменти гри, коли доводиться витримувати тиск "Барселони", і, незважаючи на ці страждання, вони показали характер: були досить жорсткими, організованими та дисциплінованими, підтримували одне одного. Дуже важко відповідати на такий високий пресинг та інтенсивність суперника під час володіння м'ячем. Ми змінили дещо у перерві, хоча й у першому таймі команда непогано справлялася. Якщо ми можемо міняти щось під час гри з таким суперником, то є потенціал і характер. І це те, чим я найбільше задоволений", – заявив Пушич.

Наступний матч у групі ЛЧ "гірники" також проведуть проти "Барси" 7 листопада у Гамбурзі.

Ліга чемпіонів: результати всіх матчів дня 25 жовтня, положення команд у групах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі